friiday!

Tja söta ni! Äntligen helg såå skönt! Dagen idag var helt okej. Vi slutade 14.10 så det var inte så farligt? ;)
Hade orientering (stavning) på idrotten. Man kan väl säga att vi inte var dom som kom först tillbaka precis, men det gick rätt så bra ändå. Nu blir det mat här i huset (hamburgare) och sen blir det film och massa gött! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte fråga om Hilda kunde va, men läste på hennes blogg (http://hildaboman.blogg.se/) att hon skulle till Norrköping, så jag vet inte riktigt.. Men något hittar jag på :) 
 
♥K Y S S
 

 

Matte

Är i skolan nu och väntar på att matte ska börja.
Skriver mer när jag kommer hem :)
💋KYSS💋


Mår dåligt

Hej snyggingar, aa, rubriken säger egentligen allt.. Blev SKIT förskyld igår, och idag är det värre. Får se lite om jag kommer till skolan imorgon och så, men det hoppas jag att jag kan! Nu ska jag ta en alvedon, sen krypa ner i sängen och kolla på film :) Ni får ha det så bra! 
 
K Y S S
 
 

hart of dixie

Hello sweeties! Hur mår ni? Själv är det bara bra! Va ju skolfoto idag ju. Kändes bra, men jag fastnar aldrig på bild, men får hoppas FÖR EN GÅNGS skull att det kommer se bra ut ;) Har lite läxor och så att ta tag i för mormor kommer imorgon :D, men först blir det Hart of Dixe (min favo serie!) :) 
 
K Y S S
 
 

Skolfoto

Hej sötisar! Nu är det skolfoto, bloggar mer senare, kyss! :)


Hemma

¡Hola! Kom just hem efter en rolig men låång skoldag. Är ensam hemma så nu blir det film maraton och chips ;) 
Oh, just det! Är ju skolfoto imorgon. Kul :) Vet bara inte vad jag ska ha på mig..+så har vi sovmorgon :) Ni får ha det så bra! Mer uppdate kommer senare!
 
K Y S S
 

Videoblogg


Hey I Heard You Were A Wild One

Tja sötisar, kom hem för ett tag sen. Har varit på stan med Matte idag. Köpte lite saker o så, visar sen! Mathilda åkte hem för ett tag sen :( Men kommer träffa henne snart iaf :)
Imorgon är det ju skola, kul! :) Och på tisdag är det skolfoto. Vet bara nt vad jag ska ha på mig då :o Men det löser sig ju alltid ;) Ha det så bra! Btw, så snäll som jag är gjorde jag en till videoblogg, så den kommer upp på bloggen om en stund. Håll utkik! ;) 
K Y S S
 
 
 Älskar dig bästa vän 

Linköpings stadsfest!

Hola! Skoldagen ver helt okej, trevligt folk och massa skratt :) Matte kom till mig idag. Och vi kom precis hem ifrån Rix fm festivalen. Skit kul med hög musik och folk överallt. Love it! :) 
Lite kort om morgondagen bara.. Ska in till stan och kika lite, sen får vi se vad vi hittar på :) Vad ska ni göra? Ni får ha det så bra så uppdaterar jag er imorgon. Btw, Besöksrekord idag, bra jobbat hörni! :D
 
K Y S S 
 
 
 

Videoblogg


Boots & Skinväst

 
 
 
Boots-Deichman
 
 
 
Väst-Carlings
 
 

Bra dag!

Hej bloggen!
 
Dagen var HELT okej idag, träffade klassen, fick information+rundturer och skåp. Tror det här kommer bli ett rätt så bra år ändå! :)
 
Efter skolan cyklade jag in till stan och mötte upp mammi, vi gick i lite affärer och åt på Tacobar, mys!  Fick ett par skiitsnygga boots+, när vi kom hem låg det ett paket på min säng. Kan ni gissa vad det var i det? En skin väst! :) OMG så glad. Mamma ville ge mig ett paket eftersom att jag började 7:an idag :) Det var min dag det. Ha det så bra!  
 
PUSSHEJ
 

Skola imorgon!

Tja, kan bara nt fatta att det är skola imorgon! Det här sommarlovet har gått sjuuuuukt fort. Ska bli kul och så då, men man är ju ändå lite nervös ;) Tur att man kommer se nåra bekanta ansikten iaf! Men ni får ha det super så får vi se om jag bloggar innan skolan imorgon :)
 
K Y S S 
 
 
 

Om morgondagen

Tja! Lovade ju att berätta lite om imorgon. Först ska jag träffa Hilda nere vid resecentrum för att sedan ta bussen ut till Louise land. Vad som händer där vet jag nt riktigt, tror det blir att bada och sola. Frida kommer vid halv sju, vet nt riktigt vad som händer då. Men något hittar vi på. 
K R A M 

Stan

Mobilbloggade förut när jag var på väg in till stan, men det gick nt att publisera..:/ Och tro mig, det är nt första gången det händer. Iaf, hejhej! Var på stan idag ju och små shoppade lite :) Hittade ett halsband på H&M och ett linne på Gina Tricot (bilder kommer i detta inlägg) Annars då? Hur är det med er? Med mig är allt på topp! Ska sova över på Louise land imorgon med Hilda och Frida, skolan börjar på måndag, rix fm festivalen är snart och Mathilda kommer. Kan livet bli bättre? :D Uppdaterar er lite senare om morgondagen, puss ♥ 
 

 
 

Dagens

 
 
 
Bustier+shorts//Gina Tricot
Brillor//KappAhl
Skor//Converse
+
hade min svarta väska från H&M

Den här veckan och nästa vecka

Måndag: Hemma
Tisdag: Va med Hilda på stan 
Idag: Solat
Torsdag: Vet ej, stan? ;)
Fredag: Åker till Louise land! :D 
Lördag/Söndag: Shopping, stan
Måndag: Skolan börjar
Tisdag: Skola! 
Onsdag: Skola 
Torsdag: Skola ;)
Fredag: Skola, rix fm festival+Matte kommer
Lördag: Rix fm festival!
Söndag: Rix fm festival!
 
 

00:46

Well, hello! Aa, som ni ser är jag fortfarande vaken, fast kvällen har ju bara börjat, elr hur? ;) Ne men ska gå och lägga mig snart är helt slut! Ska börja gå och lägga mig tidigare nu. Skolan börjar ju på måndag! Vet inte om jag ska va glad elr ledsen :) / :( Ni får ha det bäst! P♥ss
 
 
 

Images

 
 
 

Hemma

Heej fina ni ♥ Har ju varit i Norge nåra dar och kom hem i fredags, har inte haft nån större blogg lust dom här dagarna. Men ska verkligen ta tag i det här nu. :) Promise! 
 
Ha de bra, gubz 

I Nyköping

Tja sötisar! Är i Nyköping nu eftersom att jag åker till Norge imorgon. Yea that's right, Amandha gör Norge 2012! Haha. Var inte så förtjust i att åka till Norge först, men nu tycker jag faktiskt att det ska bli roligt :) Puss!


Angående uppdatering

Heej sötisar 
 
Vet att uppdateringen är sämst men har bara inte orkat och hunnit, vet att det inte är en bra ursäkt men jag är inte min blogg. Ska verkligen försöka uppdatera så mycket som möjligt men jag kan inte lova något.. För då kommer det kännas som att jag sviker. Vet att det här kanske låter lite dramatiskt, men ville bara skriva av mig. 
 

 
 

Älskar't ♥


Jag saknar dig

Heej sötisar! 
 
Har inte bloggat speciellt mke så tänkte berätta varför.. Träffade Hilda på stan igår, sen gick vi på bio (cockpit, måste se!). Följde med henne hem och sov där. Idag var vi på stan igen..haha, sen badade vi på Johannelundsbadet :) Och nu sitter jag här och ska snart kolla på "jag saknar dig"!
Men ni får ha det super, PuSs PuSs 
 
 
Lovar att ta nya bilder imorgon!
 
 

1a augusti 2012

Hej mina underbara läsare!
Har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen. Ska träffa Hilda idag! Har inte träffat henne på HELA sommarlovet, och det är ju nästan helt omöjligt ;)  
Men ha det bäst, PUSS 
 
Brist på bilder...