10e juni 2012

Heej! Visst är det fint väder idag?, elr inte :P
Har varit hemma HELA dan och blir nog att fortsätta va det. Kanske går ut lite senare och köper godis? ;)
Ha det super!
Tusen kramar till er

Kommentarer
Postat av: SARA'S HEMLIGHETER - att överleva våldtäkt

VARNING FÖR EN LÅNG MEN VÄLDIGT VIKTIG KOMMENTAR

Under år 2011 anmäldes 68400 våldtäkter i Sverige, det är 187 våldtäkter om dagen. Ändå visar annan statistik att det bara är en av fyra våldtäkter som anmäls.



Som trettonåring blev jag våldtagen av någon som stod mig väldigt nära. I min blogg skriver jag anonymt om min kamp för att få honom fälld. Det är först nu jag anmält honom, trots att det gått fyra år.



75 procent av alla våldtäkter som sker i Sverige anmäls inte, och dem procenten är något jag inte vill vara en del av. Men jag hade kunnat bli det, och många andra blir det varje dag. För tre månader sedan bestämde jag mig för att göra en anmälan.



Jag har nog aldrig känt mig så ensam som under dessa fyra år. Det har alltid känts som att ingen förstår mig, och som att det är mitt fel. Sen jag startade bloggen har jag märkt att det finns så många därute som tänker precis som jag gjorde. Jag har förstått att jag inte är ensam, och jag vet att det inte var mitt fel.



Nu har jag startat en blogg för att hjälpa andra att komma till den insikten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något - min blogg är mitt "något". Gör något du med, vem vet du kanske förändrar livet för någon annan? Hjälp mig att sprida min blogg! ♥

2012-06-10 @ 19:31:42 / URL: http://sarashemligheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: